NyomtatásE-mail

Saude absztrakt festmény

Festmény neve: Saude
Festmény mérete: 120cm x 60cm
Festménykód: : FES1084

not_available.gif
Ár
Fogyasztói ár59.900 Ft
Ár / %s
festmeny_vaszonkep_falikep_fes1084
festmeny_vaszonkep_falikep_fes1084_en

Leírás

Leírás

Festmény neve: Saude absztrakt festmény 
Festmény mérete: 120cm x 60cm
Festménykód: : FES1084

A "Saude" festményünk föld színei állandóságot, hovatartozást és biztonságérzetet fejeznek ki, amellyel otthonát meleggé és barátságossá varázsolhatja. A festmény színeivel pozitív és mély érzéseket, harmóniát hordoz, miközben az arany szín használata az eleganciát, a gazdagságot jelképezi. A gyöngyházzal egyedülálló kontrasztot alkotnak, kiemelik, még csillogóbbá teszik a festményt. Felhasználásra kerültek a harmóniák, a ritmus, a hang és a dinamika. A festmény formái és színei nem a természet egy ideájából származnak, hanem kizárólag az alkotó gondolataiból.
 
  • A festmény sorszámozott, limitált darabszámban, 100%-ban kézimunkával készül
  • Magas minőségű, autentikus anyagok használatáról árulkodnak a festmények varázslatos háromdimenziós texturált felületei, az ecsetnyomok irányát és lendületét is feltáró festésmóddal ötvözve az olaj- és akril technikákat
  • A festmény egyedi formátuma a vizuális élmény alapvető összetevője, eredeti festővászonra készül borovi fenyő vakkeretre feszítve, hátoldali tűzéssel. A festmények így hagyományos képkeret nélkül is függeszthetők
"úgy választok egy színt, mint ahogy beleharapok egy almába, vagy ahogy kezet fogok a barátommal." Emil Schumacher

Minőségi Garancia

Egy minőségi otthonba minőségi dekoráció illik, hiszen a lakberendezésben felhasznált anyagok, a színek és a különleges design határozza meg egy otthon hangulatát. Amikor Ön lakberendezési tárgyait válogatta, Ön is biztosan a minőséget és a stílust tartotta szem előtt.

Ne hagyja magát megtéveszteni, az értéktelen, gyanúsan olcsón kínált faliképekkel, vászonképekkel, silány másolatokkal, melyeket jellemzően az olcsóság jegyében kis méretű paneleken, képzőművészeti vászon-nyomat, festett vászonkép, vagy fali kép megnevezéssel árulnak.

Biztosan Ön sem szeretne egy olyan lakásban élni, ahol minden nap szembesül az olcsón vásárolt dekorációs képekkel, vagy értéktelen nyomtatott design képekkel!

Rosszabb esetben, ezeket oldószeres nyomtatáshoz kapható olcsó vászonra egyszerűen nagy formátumú digitális nyomtatással, nyomdákban készítik. A digitális nyomtatás tulajdonképpen tintasugaras elven működő plotter nyomtatás, amellyel általában reklámdekorációs célra készítenek nyomatokat. Az olcsóság ára, hogy a vászonképek a gépek jobb kapacitáskihasználásának érdekében standardizáltan, ipari mennyiségben készülnek digitális feldolgozás (Photoshop) után.

Vaszonkep
Olcsó vászonképek ipari digitális nyomtatása

Jobb esetben a nyomtatást követően a vászonkép egyes részeit kézi festéssel manipulálják, ipari körülmények között jellemzően a távol-keleten néhány perces munkával, a vásárlónak azt ígérve, hogy egyedi faliképpel díszítheti otthonát.

Falikep
Nyomtatott vászonképek manipulálása kézi ráfestéssel

Válassza a minőséget, hiszen mi a festmények válogatásánál nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb műhelyekből, tapasztalt és képzett művészektől kerüljön valódi festmény az Ön igényesen berendezett otthonába.

  • Nálunk minden festmény, falikép és vászonkép kézimunkával készül kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, kézzel festve, sorszámozva, limitált darabszámban.
  • Nálunk a festmények eredeti festővászonra készülnek az ecsetnyomok irányát és lendületét is feltáró festésmóddal ötvözve az olaj- és akril technikákat.
  • A nálunk vásárolható festményeken magas minőségű, autentikus anyagok használatáról árulkodnak a varázslatos háromdimenziós texturált felületek, ahol struktúra és szín egymásra találnak
  • Minden nálunk vásárolt festményre pénzvisszafizetési garanciát adunk
AZ ÖN OTTHONA, AZ ÖN STÍLUSA - NEKÜNK VAN KÉPÜNK HOZZÁ!

Kapcsolódó kategóriák


Vélemények a festményről

Szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan kiszállításra kerültek a megrendelt festmények A mai nap délelőtt megérkezett, és már fel is került a falra. Köszönjük: G.Tímea
Akos