Festmények keresése

Kiemelt festmények

Comodo Secure Seal 113x59 Transp

 

Festmények választása egyszerűen

A festmények kiválasztása egy izgalmas kaland és élvezetek forrása is lehet egyben. A siker kulcsa a festmények színeinek othonunkhoz történő hangulásában rejlikilletve, hogy hogyan illeszthető az adott festmény a többi belsőépítészeti megoldáshoz.

1. Gondold át, milyen témájú festmény dobná fel leginkább otthonod. Számtalan típus közül válogathatsz: Modern festmények, absztrakt festmények , virágos festmények, több darabos festmények, Swarovski köves festmények, figurális festmények, minimál design festmények stb. 

2. Válaszd ki a festmények kívánt méretét, hogy illeszkedjen az adott térhez. Ha túl nagy a festmény, akkor túlzottan hangsúlyos lehet,  túl kicsi a festmény akkor elvész a térben.  Mérjük meg a helyet, ahová a festményt akasztani szeretnénk, hagyjunk helyet a falnak a festmény mellett.

3. Nézd meg, melyek azok a festmények, amelyek színei harmonizálnak a kívánt helyiséggel. Válassz ki egy vagy két merészebb színt a szobában, és találd meg a színekre rímelő festményt.  

4. A festmények kiválasztása úgy történjen, hogy illeszkedjen a festmények stílusa a szobához. Ha a ház tele van régiségekkel, akkor az absztrakt festmények, vagy a modern festmnények nem tűnnek alegjobb választásnak.

5.Ha a kiválasztott festmény mégsem illik a lakásba, hát változtass bátran. ( Bútorok átrendezése, tapétacsere, átfestés stb.) A festmény akár egy állványra is helyezhető, hogy nem harmonizál a környezetével. 

6. A festmények kihelyezésének általános szabálya, hogy festmény középpontja szemmagasságban kel hogy legyen. Szabályokat figyelembevétele csak iránymutató, de bátran lehet kísérletezni. 

 festmények választása festmények kihelyezése festmények kiválasztása