Festmények keresése

Kiemelt festmények

Comodo Secure Seal 113x59 Transp

 

Referenciák

Vásárlóink otthonába sajnos nem engedhetünk betekintést, azonban a teljesség igénye nélkül szeretnénk ízelítőt adni az idei esztendőben üzleti ügyfeleink részére szállított festmények közül.

 

festményekÓriási festményünk az Inesa központjában

A ledvilágítási piac jelentős kínai szereplője, az Inesa Europe Dunakeszin rendezte be európai disztribúciós központját.A modern ügyvezetői iroda és tárgyaló egyedi berendezési tárgyaihoz és hatalmas tereihez rendkívül jó választás volt a Parzialmente című festmény, amelyet a megrendelő 2,5 x 1,25 méteres, impozáns méretben rendelt meg tőlünk.

 

 

house of business logoFestmények a House of Business Roosevelt-ben

A norvég House Of Business budapesti business centere az A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt 7/8 irodaházban helyezkedik el. Az egyedi tervezésű festmények, amelyeket nagy gondossággal válogattunk a hely egyedi építészeti megoldásaihoz hozzájárulnak majd az irodaközpont pozitív energiáihoz. Modern festmények kerültek a tágas és csábító közös terekbe, kihangsúlyozva az irodában felhasznált anyagok kimagasló minőségét, amelyet bőséges benapozottsága és kiváló lokációja tesz páratlanná.

 

 

Hostlogic LogoHOSTLOGIC ZRT.

A világ legjobb üzleti szoftvereit értékesítő vállalat is festményeinket választotta gyönyörűen berendezett új irodájába.

 

 

 

Diagnoscan LogoDIAGNOSCAN MAGYARORSZÁG

Megtisztelő számunkra, hogy a  magas szintű szakmai tudással, és technológiai szinttel rendelkező Diagnoscan Magyarország a Szent Margit Kórházban működtetett CT központját festményeinkkel díszítette.

 

Calimbra LogoCalimbra Wellness és Konferencia Hotel****

Büszkék vagyunk rá, hogy festményeinkkel díszítették Miskolctapolca ékkövét. A közösségi tereken túl, az exkluzív apartmanokba és luxus superior szobákba is kerültek festmények.
 

 

Euromedic LogoEuromedic Diagnostics Magyarország

Egy modern munkahelynek sem kötelező unalmasnak, vagy túl üzletiesnek lennie. Modern festményekkel inspirálhatjuk munkatársainkat és stílusos irodákat teremthetünk. Örömünkre szolgál, hogy e diagnosztikai központokat működtető cégcsoport is a mi festményeinket választotta.