Festmények keresése

Kiemelt festmények

Comodo Secure Seal 113x59 Transp

 

SEGÍTSÉG FESTMÉNYEK VÁSÁRLÁSÁHOZ

hogyan vásárolhatók meg a festmények

Milyen festmények,vászonképek és faliképek kaphatók a Festménybolt.hu webáruházában?

A Festménybolt.hu kínálatában kizárólag kézzel festett, valódi festmények vásárolhatók. Ezek a 100%-ban kézimunkával készített lakberendezési dekorációs vászonképek a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek eredeti festővászonra, az ecsetnyomok irányát és lendületét is feltáró festésmóddal ötvözve az olaj- és akril technikákat.

Hogyan került összeállításra a festmények kínálata?

A festmények válogatásánál nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a legjobb műhelyekből, tapasztalt és képzett művészektől kerüljenek valódi festmények az Ön igényesen berendezett otthonába. A festmények színvilága, anyagválasztása és motívumai nagy segítségére lesznek a lakberendezésben, biztosan megtalálja kínálatunkban a megfelelő festményt a nappaliba, hálószobába, vagy akár az irodába is.

Ezek a festmények sorozatgyártásban készülnek?

Nem. A Festménybolt.hu kínálatában csak valódi festmények, 100%-ban kézimunkával készült vászonképek és kizárólag kézzel festett faliképek kaphatók, amelyek limitált példányszámban és egyedi sorszámmal ellátva kerülnek forgalomba. Kínálatunkban nincsen olcsó sorozatgyártású vászon-nyomat, nyomdai falikép, vagy digitális nyomat. A Festménybolt.hu-n nem kapható olyan vászonkép, amelyet az olcsó digitális nyomtatást követően kézi festéssel manipulálnak. Legyen igényes a lakberendezésben ne dőljön be a gyanúsan olcsó ajánlatoknak, ne vásároljon ipari körülmények között előállított faliképet.

Hogyan rendelhetők festmények az oldalról?

Ön a megrendelését rendkívül gyorsan és egyszerűen elküldheti a Festménybolt.hu oldalon. Ha már kiválasztásra kerültek az Ön által megálmodott hangulathoz leginkább illő festmények, egyszerűen tegye a kosárba és kövesse utasításainkat.

Milyen fizetési módok lehetségesek a festmények vételárának kiegyenlítésére?

A megrendeléskor bejelölt módon van lehetősége a festmények vételárának kiegyenlítésére. Az alapértelmezett fizetési mód az utánvét, de igény esetén természetesen valamennyi népszerű és biztonságos internetes fizetési móddal állunk szíves rendelkezésére.(Átutalás, Visa és Mastercard, PayPal)

Mennyi a szállítási határideje a festményeknek, mennyibe kerül a szállítás?

A megrendelés napjától számított egy héten belül kiszállítjuk a festményeket. A szállítás nálunk 2990,- Ft, méret- és értékhatártól függetlenül.

A vásárolt festmény, vagy vászonkép nem felel meg az elképzeléseimnek, esetleg sérült. Visszaküldhetem?

Természetesen Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített elállási jogával, a festményekre pénzvisszafizetési garanciát adunk! A festmények csomagolásánál nagy figyelmet fordítunk a biztonságra, megfelelő csomagolóanyagokat használunk és betartjuk a DPD futárszolgálat vonatkozó előírásait. Amennyiben mégis sérült vászonkép vagy falikép érkezne Önhöz, bármikor készséggel állunk rendelkezésére a probléma megoldásában.