Egy minőségi otthonba minőségi dekoráció illik, hiszen a lakberendezésben felhasznált anyagok, a színek és a különleges design határozza meg egy otthon hangulatát. Amikor Ön lakberendezési tárgyait válogatta, Ön is biztosan a minőséget és a stílust tartotta szem előtt.

Ne hagyja magát megtéveszteni, az értéktelen, gyanúsan olcsón kínált faliképekkel, vászonképekkel, silány másolatokkal, melyeket jellemzően az olcsóság jegyében kis méretű paneleken, képzőművészeti vászon-nyomat, festett vászonkép, vagy fali kép megnevezéssel árulnak.

Biztosan Ön sem szeretne egy olyan lakásban élni, ahol minden nap szembesül az olcsón vásárolt dekorációs képekkel, vagy értéktelen nyomtatott design képekkel!

Rosszabb esetben, ezeket oldószeres nyomtatáshoz kapható olcsó vászonra egyszerűen nagy formátumú digitális nyomtatással, nyomdákban készítik. A digitális nyomtatás tulajdonképpen tintasugaras elven működő plotter nyomtatás, amellyel általában reklámdekorációs célra készítenek nyomatokat. Az olcsóság ára, hogy a vászonképek a gépek jobb kapacitáskihasználásának érdekében standardizáltan, ipari mennyiségben készülnek digitális feldolgozás (Photoshop) után.

MINŐSÉGI GARANCIA

kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, kézzel festve, sorszámozva, limitált darabszámban.

ecsetnyomok irányát és lendületét is feltáró festésmóddal ötvözve az olaj- és akril technikákat. Erre garanciát vállalunk!

autentikus anyagok használatáról árulkodnak a varázslatos háromdimenziós texturált felületek, ahol struktúra és szín egymásra találnak.

Minden nálunk vásárolt festményre pénzvisszafizetési garanciát adunk!

GYAKORI KÉRDÉSEK

A Festménybolt.hu kínálatában kizárólag kézzel festett, valódi festmények vásárolhatók. Ezek a 100%-ban kézimunkával készített lakberendezési dekorációs vászonképek a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek eredeti festővászonra, az ecsetnyomok irányát és lendületét is feltáró festésmóddal ötvözve az olaj- és akril technikákat.

A festmények válogatásánál nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a legjobb műhelyekből, tapasztalt és képzett művészektől kerüljenek valódi festmények az Ön igényesen berendezett otthonába. A festmények színvilága, anyagválasztása és motívumai nagy segítségére lesznek a lakberendezésben, biztosan megtalálja kínálatunkban a megfelelő festményt a nappaliba, hálószobába, vagy akár az irodába is.

Nem. A Festménybolt.hu kínálatában csak valódi festmények, 100%-ban kézimunkával készült vászonképek és kizárólag kézzel festett faliképek kaphatók, amelyek limitált példányszámban és egyedi sorszámmal ellátva kerülnek forgalomba.

Kínálatunkban nincsen olcsó sorozatgyártású vászon-nyomat, nyomdai falikép, vagy digitális nyomat.

A Festménybolt.hu-n nem kapható olyan vászonkép, amelyet az olcsó digitális nyomtatást követően kézi festéssel manipulálnak. Legyen igényes a lakberendezésben ne dőljön be a gyanúsan olcsó ajánlatoknak, ne vásároljon ipari körülmények között előállított faliképet.

Ön a megrendelését rendkívül gyorsan és egyszerűen elküldheti a Festménybolt.hu oldalon.

Ha már kiválasztásra kerültek az Ön által megálmodott hangulathoz leginkább illő festmények, egyszerűen tegye a kosárba és kövesse utasításainkat.

A megrendeléskor bejelölt módon van lehetősége a festmények vételárának kiegyenlítésére. Az alapértelmezett fizetési mód az utánvét, de igény esetén természetesen valamennyi népszerű és biztonságos internetes fizetési móddal állunk szíves rendelkezésére. (Átutalás, Visa és Mastercard, PayPal)

A megrendelés napjától számított egy héten belül kiszállítjuk a festményeket. A szállítás nálunk 2990,- Ft, méret- és értékhatártól függetlenül.

Természetesen Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített elállási jogával, a festményekre pénzvisszafizetési garanciát adunk! A festmények csomagolásánál nagy figyelmet fordítunk a biztonságra, megfelelő csomagolóanyagokat használunk és betartjuk a DPD futárszolgálat vonatkozó előírásait. Amennyiben mégis sérült vászonkép vagy falikép érkezne Önhöz, bármikor készséggel állunk rendelkezésére a probléma megoldásában.

🤞 Ne hagyd ki ezeket a tippeket!

Csak lakberendezési és festmény tippeket küldünk, soha nem spamelünk! További információért olvasd el az adatvédelmi szabályzatunkat.