Festmény Blog

MIÉRT OLYAN FONTOSAK A FESTMÉNYEK A LAKBERENDEZÉSBEN ÉS A BELSŐÉPÍTÉSZETBEN?

A festmények keresése sokszor már az összeállt enterőrhöz történik. Bizonyos esetekben ez teljesen rendben van így, mi is azért igyekszünk festményeket ajánlani a különböző színekhez, vagy festményeket a különböző hangulatokhoz.

De mi volna, ha előszőr a festmények kiválasztása történne? Ha ezt elképzelhetetlennek tartod, kövesd útmutatónkat:)

Az első lépés, hogy válassz két vagy három különböző színárnyalatú festményt, amelyet szeretnél beépíteni a dekorációba. Válaszd ki a domináns színt a festmények alapján, valamint néhány további árnyalatot, amelyet szeretnél viszontlátni a lakásban. Ezután válaszd ki azokat a színeket, amelyekkel a lakást díszíteni szeretnéd. Ha szükséged van extra segítségre, a ColorSnap, vagy ahhoz hasonló alkalmazások segítésedre lehetnek a megfelelő árnyalatú szobafesték kiválasztásában.

Az egyik leginkább alapvető belsőépítészeti elv, hogy minden szobában kell egy fókuszpont, vagy egy design elem, amely azonnal felhívja a térben a figyelmet. Magától értetődik, hogy a nagy falfületen kifüggesztett festmények könnyen teljesítik ezt a feladatot.

Ha festményt választunk fókuszpont gyanánt, a legfontosabb szempont a méret. Egy festmény, hogy túl kicsi eltörpül a környező bútorok között, ha pedig túl nagy a festmény uralkodik a lakásban.

🤞 Ne hagyd ki ezeket a tippeket!

Csak lakberendezési és festmény tippeket küldünk, soha nem spamelünk! További információért olvasd el az adatvédelmi szabályzatunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük